Mylogenics, voor wie?

Home/Uncategorized/Mylogenics, voor wie?

Mylogenics, voor wie?

 

In de Personal trainers wereld is Mylogenics  als behandel methode al bijna niet meer weg te denken.

Ik ben ondanks mijn achtergrond en sportopleiding geen personal trainer, al werk en train ik zelf wel graag met ze samen om kennis te vergaren. Deze kennis pas ik dan weer toe in een meer praktische vorm op weg naar herstel voor wie niet wekelijks wil buffelen in de sportschool en juist daarom richt ik mij dus ook op een andere doelgroep.

Welke doelgroep dan wel?

Mijn doelgroep ligt juist bij de Zelfstandig ondernemers. Niets is vervelender dan met blessures en langdurige klachten rond te lopen en ondertussen toch je werk uit te moeten voeren of erger je werk niet meer uit te kunnen voeren.

Zelf bekend met fysiek zwaar werk spreek ik dan ook uit ervaring.

Ik ken de spreekwoordelijke klappen van de zweep vanuit de paardensport waar je echt niet de hele dag als “de prinses op de erwt met je achterste op een paard zit” maar zeer zeker ook vanuit de GWW waar ik nog regelmatig zelf bijspring om werkzaamheden te verrichten.

Denk aan de grondwerker, de straatmaker, maar ook de mensen in de horeca die dagelijks eenzijdige belasting ervaren, slepend met zware dienbladen, de kapster die veelal staand haar werk verricht en ook het werken boven haar macht niet altijd kan vermijden.

Dit is slechts een kleine opsomming van de vele mensen die door hun werk op een goed moment tegen klachten aanlopen en geen lange behandeltrajecten willen doorlopen. Rug, schouders en nek, hebben het regelmatig zwaar te verduren. En wat te denken van de mensen die door hun werk en veelal zittend bestaan juist te weinig bewegen en daardoor letterlijk vast komen te zitten. Regelmatig hoor ik mensen vertellen dat ze met de nodige ontstekingsremmers nog een poosje hebben door “gehobbeld”. Het heet ook niet voor niets ontsteking REMMER! Uitstel van executie dus en wanneer je bedenkt dat het lichaam niet voor niets met een ontsteking reageert en dat juist dat ook de eerste stap naar herstel is mits deze met rust gelaten wordt…… Enfin, ik vertel je er graag meer over en laat je liever ervaren hoe het ook anders kan. De beste reclame is tenslotte de wandelende reclame van mensen die het aan den lijve heeft mogen ondervinden.

Vandaar dat ik heb besloten ook ambulant te gaan werken, letterlijk de snelste en kortste weg naar herstel bieden.

Samen zoeken we na de behandeling naar de mogelijkheden die bij jou passen, met de middelen die direct voor handen zijn. Dus zonder duur abonnement van de sportschool of een hele waslijst aan sportgear wat moet worden aangeschaft om zo toch de maximale functie te gaan vragen van je lichaam.

Middels deze praktisch insteek wil ik hiermee de drempel verlagen, om de stap te zetten op weg naar deze vorm van behandelen en daarmee de toegankelijkheid te verhogen. @ I Go Support.

 

By | 2017-11-01T12:48:24+00:00 november 1st, 2017|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Mylogenics, voor wie?