Ervaringen van anderen 2017-11-03T08:51:34+00:00

Ervaringen van anderen:

  • Nathalie heb ik leren kennen in de sportschool waar ze les gaf. Zij zag toen al dat er bij mij pijnklachten waren, dit was zeker het geval. Mijn knie en heupen waren het grote probleem. Ik ben nu 2 keer geweest, en ben weer sinds lange tijd pijnvrij en veel mobieler. Waren wel wat pijnlijke momenten maar zeker de moeite waard. Ik kende Mylogenics niet, maar raad het iedereen aan die met pijn loopt. Milly Hillegom.

 

  • Van de week een super behandeling gehad! Eerst een leuk gesprek en wat test oefeningen gedaan om mijn ‘probleemgebieden’ goed in kaart te brengen. Last van heup, rug en schouder, vaak na het paardrijden…. Zo had ik onder andere nog amper kracht in mijn schouder…. Tijdens de behandeling merkte ik meteen resultaat! De kracht in mijn schouder was weer zo goed als terug! Meer bewegingsvrijheid in mijn rug! Dankzij de behandeling en simpele oefeningen die ik voorafgaand aan het paardrijden kan doen, ben ik op weg naar weer een gezond en fit lijf! En ik kom zeker nog eens terug, al is het maar voor een gezellig kopje koffie…  bedankt Nathalie. Denise, Haarlem.

 

  • Letterlijk aan de lijve ondervonden dat slechts een aantal goed gekozen handelingen meteen een enorm effect heeft! Juist bij sportblessures niet te lang wachten en meteen even een afspraak maken is mijn gemeende advies! Reinier, Hillegom.

 

  • En dan net een berichtje krijgen van weer een tevreden klant! “Goedemorgen Nathalie, ben behoorlijk stijf, heb gisteren nog getracht te tennissen, dat ging totaal niet maar heb fantastisch geslapen! Voor het eerst in jaren en voel mij een stuk beter! Dank je wel! ”  Nu had ik al gezegd dat hij mogelijk even het gevoel zou hebben alsof er een bus over hem heen was gereden dus dat tennissen was best een beetje overmoedig.  Maar al doende leert men…… Hier zit los van de oefeningen om de behandelde structuren weer te gaan belasten (functie vragen) nog een vervolgafspraak aan vast en ook zijn vrouw heeft inmiddels een beroep op mij gedaan, tennis arm die maar niet over wilde gaan….. Zo gaat dat dus. @ I Go Support!

 

  • Berichtje van mij pa….. “Na mijn 7 uur durende rugoperatie, hield ik er een onwillige linker arm van over met vele keren per dag vreselijke niet weg te krijgen pijnen die soms uren aanhielden. Na 9x poging dit op te lossen met Fysio/massage gestopt. Tot mijn verbazing en geluk lukte het Nathalie met slechts 1x behandeling dit euvel te verhelpen en oh wonder “Na wat napijn ben ik tot op heden vrij van alle pijn en arm weer volledig in gebruik. Grandioos en zo eenvoudig. ” Leo, Maarssen.

 

  • Werkzaam als Fysiotherapeut was ik nu zelf door mijn rug gegaan en kon werkelijk niet meer op of om. Niet echt handig wanneer je voor de maandag zelf je agenda met patienten vol hebt staan. Ik belde Nathalie op die bewuste zaterdag en mocht direct langskomen. Normaal lopen was niet mogelijk, schuifelend kwam ik vanuit mijn auto naar de behandelruimte van Nathalie. Ik heb haar leren kennen  tijdens de Mylogenics opleiding waar wij als studiemaatjes al veel samen hebben gewerkt. Nathalie ging testen en behandelen en direct na de behandeling kon ik nagenoeg normaal bewegen en weer goed en nagenoeg pijnvrij lopen. Een week later ben ik nog een keer terug geweest. Hoewel mijn klachten al voor 75 procent minder waren, toch nog een tweede behandeling ondergaan. Oefeningen doorgesproken en ook daarmee aan de slag gegaan. Twee dagen later kon ik alles weer. Top behandeling. Nathalie dank je! Arnold. Bergschenhoek.